Wat reisagenten vandaag moeten weten over zakenreize

ONS. de kosten van zakenreizen stegen tot meer dan $ 143 miljard per 1994, volgens het laatste overzicht van American Express over zakenreizen van de raad van bestuur. Particuliere bedrijven geven naar verwachting $ 2.484 per vertegenwoordiger uit aan beweging en amusement, een stijging van 17 procent in de afgelopen jaren.

Corporate T & E-kosten, momenteel de op twee na grootste beheersbare kosten achter deals en kosten voor het voorbereiden van informatie, worden opnieuw onderzocht. Partnerschappen begrijpen dat zelfs een reservefonds van 1 of 2 procent kan worden omgezet in een enorm aantal dollars dat wordt toegevoegd aan hun primaire zorg.

Reserve-fondsen van dat verzoek zorgen ervoor dat ze voldoende opvallen om opgemerkt te worden, wat een noodzaak is voor dit soort ondernemingen. Inclusie begint met het begrijpen en beoordelen van de segmenten van T&E die de leidinggevenden moeten controleren en screenen, des te levensvatbaarder.

Actieve administratie omvat het toewijzen van taken met betrekking tot reizen aan de leidinggevenden, het actualiseren van een kwaliteitsschattingskader voor gebruikte bewegingsadministraties en het samenstellen en verspreiden van een juiste reisstrategie. Slechts 64 procent van de Amerikaanse bedrijven heeft reisstrategieën.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.